Bli medlem

Lokallag

Lokallagene i Press er det viktigste leddet i organisasjonen.
De er vaktbikkjer for barns rettigheter og organisasjonens ansikt utad i sine nærmiljøer.

Hva er et lokallag?

Medlemmene på lokalt nivå jobber med politisk påvirkning der de bor. De opplyser om Press’ arbeid, engasjerer lokalbefolkningen til å kjempe for barns rettigheter, og utfører kampanjer, aksjoner og lobbyvirksomhet på lokalt nivå. Noen jobber også utenfor organisasjonens nasjonale kampanjer og politikkprioriteringer, ved å arrangere egne aksjoner, debatter og konserter for å ivareta barns rettigheter i nærmiljøet. I dag finnes det over 14 aktive lokallag i Press.

Som medlem i et lokallag får man ikke bare muligheten til å påvirke, men man kan også finne sine aller beste venner her. Vaffelsteking, bollebaking og sofakos er en sentral del av det å være lokallagsmedlem i Press samtidig som man kjemper for viktige saker.

Bli med i et lokallag

Start et nytt lokallag

Finnes det ikke et lokallag i nærheten av der du bor? Har du lyst til å være mer enn enkeltmedlem i Press? Har du lyst til å stå på stands, aksjonere, spre informasjon om barns rettigheter og selv lære mer? Da er du sikkert interessert i å starte et helt nytt lokallag i Press!

For å starte lokallag trenger du et styre på minst tre personer: en leder, en nestleder og en økonomiansvarlig. Når dere så har samlet dere, og er klare for start, har Press laget en lokallagshåndbok med informasjon om hvordan dere nå kan bli organisasjonens ansikt utad i deres nærmiljø.

Les mer

Hva er et lokallag?

Hva er et lokallag?

Press har lokallag i hele landet, som jobber med Press-politikk og Press-kampanjer der de bor. Som medlem i et lokallag får du både kjempe for viktige saker og bli kjent med nye mennesker som deler dine interesser.

Les mer

Start et nytt lokallag

Start et nytt lokallag

Finnes det ikke et lokallag der du bor?

Har du lyst til å arbeide aktivt for barns rettigheter i ditt lokalmiljø?
Da håper vi du er interessert i å starte et helt nytt lokallag i Press!

Les mer

Allerede med i et lokallag?

Allerede med i et lokallag?

Her finner dere som allerede er medlemmer, nyttig informasjon og skjemaer som dere trenger i deres lokallag.

Økonomistyring

Skjemaer og dokumenter

Søke om penger og rapportering