Regionalt Seminar – Region Nord

10.-12. november arrangerer Region Nord sin regionale samling. Her har du mulighet til å bli kjent med andre Pressere i din region, få et innblikk i hvordan å jobbe politisk lokalt, og å bidra til endring der du er.

Regionalt Seminar – Region Sør og Øst

10.-12. november arrangerer Region Sør og Øst sin regionale samling. Her har du mulighet til å bli kjent med andre Pressere i din region, få et innblikk i hvordan å jobbe politisk lokalt, og å bidra til endring der du er. Mer informasjon om sted og påmelding kommer!

Regionalt Seminar – Region Midt og Vest

1.-3. desember arrangerer Region Midt og Vest sin regionale samling. Her har du mulighet til å bli kjent med andre Pressere i din region, få et innblikk i hvordan å jobbe politisk lokalt, og å bidra til endring der du er.

Vinterseminar

15.-17. Mars arrangerer Press Vinterseminar. Dette er et seminar for alle Pressere, uavhengig av tidligere erfaring i organisasjonen. Det blir en lærerik og sosialhelg som du ikke vil gå glipp av!

Mer informasjon om seminaret og påmelding kommer fortløpende!

Landsmøte

19.-21. april avholdes årets landsmøte. Landsmøtet er det øverste demokratiske organet i press. Dette er stedet hvor DU bestemmer hva Press skal mene, hvem Press skal være og hva Press skal gjøre i tiden fremover. Det er her makten ligger!

Mer informasjon om arrangementet og påmelding kommer fortløpende!

Sommerleir

24.-28. juni arrangerer Press sommerleir for alle våre medlemmer. Her har du mulighet til å lære mer om Press samtidig som du får finne på masse gøy med resten av landets Pressere. Dette blir sommerens desidert vakreste eventyr!

Mer informasjon om leiren og påmelding kommer fortløpende!

Har ditt lokallag planlagt noe kult fremover? Send det inn i skjemaet under, så vi kan legge det ut her og gi andre pressere muligheten til å delta!

  • :
  • Gjerne legg til et bilde som kan brukes til arrangementet!