Landsmøtet 23-25.april 2021

Publisert 29.03.21 av Mathilde Aas Henriksen

23-25.april 2021 avholder Press sitt landsmøte. Dette er stedet hvor DU bestemmer hva Press skal mene, hvem Press skal være og hva Press skal gjøre i tiden fremover. Det er her makten ligger!

Hei kjære medlemmer!

Press – Redd Barna Ungdom sitt 25. ordinære landsmøte vil bli avholdt 23-25. april og gjennomføres digitalt på Zoom og GoPlenum. Vi er lei oss for at landsmøtet blir digitalt for andre gang, men grunnet den pågående smittesituasjonen ser vi at det ikke vil være mulig å gjennomføre på en annen måte.

Zoomlenke og passord har blitt sendt ut på e-post til alle medlemmer (sjekk spaminnboksen din dersom du ikke har mottatt en e-post ennå).

Klikk deg inn på internsiden for all nødvendig informasjon.

Informasjon om påmelding

For å kunne melde deg på landsmøte må du være valgt som enten delegat eller observatør av ditt lokallag eller din region. Lokallagene gjennomfører valg, så ta kontakt med ditt lokallag for dato til møtet hvor delegater og observatører velges. Dersom du bor i et geografisk område uten tilknytning til et lokallag, har Landsstyret ansvar for å organisere valg av delegater og observatører. Ta kontakt med Landsstyret i din region for å få kjennskap til hvordan dette valget foregår. Dersom du er usikker på hvem du skal kontakte, finner du oversikt her.

Påmeldingsfrist er 16. april og selve påmeldingen gjør du her

Sakspapirene vil du få tilsendt i posten dersom du melder deg på i løpet av søndag 4.april.

Lokale samlinger

Vi vil prøve å få til lokale samlinger over hele landet – avhengig av hva som er smittevernsmessig forsvarlig. Det vil derfor følges tett med på utviklingen av reglene og områdene vi har lokallag i.

Ta kontakt med 1. nestleder Marina Johansen på marina@press.no dersom du har noen spørsmål angående landsmøtet.

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer