Vil du være med Press til Brussel?

Publisert 28.10.22 av Press

Press arrangerer studietur til Brussel 20.- 22. januar 2023, meld deg på for en sosial og innholdsrik helg med andre pressere!

Press ønsker å ta med seg seks deltakere på en studietur til Brussel for å lære mer om de demokratiske prosessene i Europa og for å møte Redd Barna i Brussel. Studieturen er et tilbud alle som er medlem av Press kan søke om å delta på, hvor alt av reise, opphold og planlagte måltider blir dekket av Press.

Vi har valgt akkurat Brussel som destinasjon da det er en viktig by i det politiske bildet internasjonalt, med kontorer til en rekke internasjonale aktører, som FNs høykommissær for flyktninger, NATO og Europaparlamentet.

Studieturen blir en opplevelse med sosialt og faglig påfyll, hvor vi skal ha hyggelige måltider sammen og utforske alt det spennende det er å lære i Brussel. Vi skal blant annet besøke Europaparlamentet, som er en av de lovgivende organene i EU og representerer den andre største demokratiske forsamlingen i verden! Vi håper på å lære mer om de demokratiske prosessene i EU og om hvordan de jobber med, samt utformer asylpolitikk i Europa.

Vi anbefaler alle interesserte å søke her!

Kontakt

Thea Emilie Maubach-Vindenes

Sentralstyremedlem

thea@press.no

Bli med på Press sin sommerleir!

Vi i Press arrangerer vår gratis sommerleir på idylliske Utøya 25. - 29. juni 2024 med tonnevis av aktiviteter. Sommerens mest spennende eventyr vil du ikke gå glipp av! Påmeldingsfrist 28. mai

Meld deg på!