Viktor Moe Hegerberg ansatt som ny organisasjonsrådgiver

Publisert 18.06.24 av Press

Viktor Moe Hegerberg har blitt ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Press - Redd Barna Ungdom. I dette intervjuet kan du bli bedre kjent med Viktor, og høre hva han gleder seg aller mest til i sin nye jobb.

Fortell litt om deg selv – hvem er du?

–       Jeg er 23 år og bor i Oslo, og elsker å være med mennesker! Det beste jeg vet er å bli kjent med nye mennesker, og ingenting er så givende som å jobbe med engasjert ungdom som brenner for en sak.

–       Jeg er en organisasjonsnerd som liker å lese vedtekter og planlegge landsstyremøter, men jeg gleder meg også masse til å bli kjent med lokallaga og hjelpe dem med all den kule aktiviteten de skal ha.

Hva gleder du deg mest til med jobben?

–       Jeg gleder meg aller mest til å bli kjent med alle medlemmene. Jeg håper å få reist rundt å bli kjent med folk og hjelpe dem med å få til alt de vil!

Nevn tre ting du er veldig glad i:

–       Bading, gå turer i skogen og nerding. Sistnevnte kan være alt fra samlekortspill som Magic: The gathering til Dungeons and dragons og gaming.

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer