Foto: CF Salicath

Vil du bli med i Larmredaksjonen?

Publisert 14.11.18 av

Liker du å skrive og ta bilder eller er du skikkelig flink til å illustrere? Er du opptatt av barns rettigheter? Da er dette en super mulighet for å kombinere disse to. Bli med i redaksjonen til vårt medlemsblad.

Larm er medlemsbladet til Press, og kommer ut tre ganger i året. Bladet sendes ut til medlemmer i hele Norge og til en rekke skoler. Larm skriver om dagsaktuelle saker om barn på flukt, helse, utvikling, handel, fred, demokrati og deltakelse. Vi ønsker redaksjonsmedlemmer som vil tilføye bladet sterkt faglig innhold og som brenner for barns rettigheter.

Vi leter etter:

  • Journalister som kan skrive saker og gjøre intervjuer.
  • Videojournalister som kan produsere innhold til publisering på nett.
  • Illustratører

Å sitte i larmredaksjonen passer godt for deg som vil gjøre verden til et litt bedre sted. Som medlem i redaksjonen deltar du både i idémyldring, planlegging, utarbeiding, korrekturlesing og evaluering. Vi jobber med en utgave av magasinet i halvannen måned og har møter tre-fire ganger før korrekturlesing og sending til trykk. Vi ønsker frivillige som er arbeidsvillige, selvstendige, kreative og interessert i det Press jobber med. Larm har en ambisjon om å utvide til digitale plattformer, så om du har erfaring med sosiale medier og publisering på nett, så er dette spesielt nyttig for oss. Vi håper du vil være med på å bringe Larm til nye høyder, og gleder oss til å se din søknad!

Søknader eller spørsmål sendes til my@press.no

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer