Fjorårets superverver

Vervetips fra fjorårets superverver!

Publisert 01.05.17 av Press

Maja Gansmo er 16 år og er medlem av Trondheim Press. Forrige vervekampanje vervet hun hele 24 nye medlemmer til Press! Derfor har vi samlet hennes beste vervetips til inspirasjon til denne vervekampanjen.

Hvorfor ble du medlem i Press?

Jeg ble medlem av press fordi jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og det var en mulighet til å bli med å påvirke politikken om noe jeg bryr meg om. Det var også en fin mulighet til å bli kjent med nye folk.

Hva er din motivasjon for å verve?

Motivasjonen til å verve var at jeg gjerne ville at flere skulle bli med i press slik at det blir en større organisasjon med mer påvirkningskraft og de kule premiene var selfølgelig også litt av motivasjonen

Hvor har du best erfaring med å verve?

Jeg har hatt best erfaring med å verve på skolen, her er det ofte mange som er interessert i politikk.

Hvem er enkle/vanskelige å verve?

Det er enklest å verve folk jeg allerede kjenner og er venner med , mens det er vanskeligere å verve fremmede på gata selv om det ofte er mange av de som også er interesserte.

 Hvordan går du frem når du verver noen?

Når jeg verver starter jeg med å fortelle om hva press er og hva vi gjør i tillegg til å få med hvor gøy jeg synes det er. Så snakker jeg litt om hva det innebærer å være medlem, at man kan være aktiv eller støttemedlem. Tilslutt informerer jeg om hvordan man melder seg inn.

Har du noen vervetips?

Mitt vervetips er egentlig bare å snakke med så mange som mulig og å være hyggelig og engasjert.

Hva er ditt vervemål i 2017? Hvilken vervepremie ønsker du deg?

Vet ikke helt hva mitt vervemål er for året imed at jeg skal til flytte til England til høsten men tenker å verve rundt 10 personer før det. Når det kommer til premie hadde det vært fint med en hettegenser.

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer