Nyheter

Flyktningregnskapet 2016

Flyktninghjelpen med nye tall fra om mennesker på flukt: 65,6 millioner mennesker på flukt og omtrent halvparten av disse var barn. Tallene for 2016 er historisk høye- aldri før har så mange vært på flukt i verden.

Les mer!

Ny medlemssekretær på kontoret

Denne uka har Press sin nye medlemssekretær, Henriette, sin første uke på jobb! Her kan du bli kjent med henne.

Les mer!

Vil du bli Press sin rapportforfatter?

Press søker en person til å skrive en rapport om barn som forsvinner fra norske asylmottak. Oppdraget er berammet til en måned, og skal utføres i august/september 2018. Søknadsfrist 25. juni.

Les mer!

Bli med på høstseminar om BPA med Press og NHFU!

Er DU klar for høstens mest lærerike og spennende helg? 6.-8. oktober arrangerer Press og Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) høstseminar om brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og hvorfor det er så viktig å innfri barns rettigheter.

Les mer!

143 barn er savnet

Fra januar til april i 2017 har 143 barn forsvunnet fra norske asylmottak. Ingen savner og ingen leter. Det vil Press gjøre noe med umiddelbart!

Les mer!

Kom på høstseminar!

Er DU klar for høstens mest lærerike og spennende helg? Kom på seminar 6.-8.oktober!

Les mer!

Vervetips fra fjorårets superverver!

Maja Gansmo er 16 år og er medlem av Trondheim Press. Forrige vervekampanje vervet hun hele 24 nye medlemmer til Press! Derfor har vi samlet hennes beste vervetips til inspirasjon til denne vervekampanjen.

Les mer!

Landsmøtet 2017

Den 21. - 23. april arrangerte Press sitt 21. ordinære landsmøte på Tøyen i Oslo. Les mer om hva som skjedde.

Les mer!

Kom på Press sin sommerleir!

3.-7. juli skjer sommerens vakreste eventyr – sommerleir med Press på Strandheim leirsted. Her kommer åtte gode grunner til at du bør melde deg på!

Les mer!