Nyheter

Bli med i Larmredaksjonen!

Er du glad i å skrive og ta bilder eller er du skikkelig flink til å illustrere? Da er dette din sjanse til å bli en superhelt som sprer kunnskap om barns rettigheter! Bli med i redaksjonen til vårt medlemsblad Larm!

Les mer!

Barnas rapport til FN

26. september lanserte Press, sammen med flere andre organisasjoner, rapporten "Kidza har rett!". Rapporten er et viktig dokument som skal gis til FNs barnekomité slik at de kan stille Norge til ansvar for barnerettighetsbrudd.

Les mer!

10 tiltak mot fattigdom

Den 16.-17.september vedtok Press sitt landsstyre ny politikk mot barnefattigdom. Uttalelsen presenterer 10 konkrete tiltak for at barn i Norge skal vokse opp i et inkluderende samfunn med de samme mulighetene for alle.

Les mer!

Arendalsuka 2017

Press reiste til Arendal for å bli med på en litt annerledes festival. I stedet for musikk og plastikkbegere er det en uke fylt av politikk og debatt.

Les mer!

På epleslang!

I høst skal ungdommer i Oslo og Bærum på lovlig "slang" for å sanke haugevis av epler som skal bli til eplesaft. Med seg har de ungdommer som har kommet til Norge som flyktninger. Líf Laga er et prakteksempel på samfunnsengasjement og nye vennskap!

Les mer!

Press søker ny redaktør til LARM

Sulten på erfaring som redaktør? Nå kan du søke om å bli redaktør i Press sitt medlemsblad LARM. Søknadsfristen er 4. september

Les mer!

PartiBarnometeret

Usikker på hva du bør stemme i årets valg? Redd Barnas Partibarnometer viser i år hvilke partier som gjør det aller best på barnerettigheter!

Les mer!

Nå kan dere søke midler fra Frifond!

Nå som høsten nærmer seg gjør vi oss alle klare, enten det er til skolestart, studiestart eller til å dra tilbake på jobb. For oss heldige i Press betyr høsten også nye muligheter for aktiviteter og spenning. Da er det greit å ha Frifond!

Les mer!

Sommerleir 2017

Vi har hatt verdens beste sommerleir! 3.-8. juli avholdt Press sommerleir på Strandheim leirsted. Uka ble fylt med bading, sol, foredrag, rollespill, konsert og show!

Les mer!