Nyheter

PartiBarnometeret

Usikker på hva du bør stemme i årets valg? Redd Barnas Partibarnometer viser i år hvilke partier som gjør det aller best på barnerettigheter!

Les mer!

Nå kan dere søke midler fra Frifond!

Nå som høsten nærmer seg gjør vi oss alle klare, enten det er til skolestart, studiestart eller til å dra tilbake på jobb. For oss heldige i Press betyr høsten også nye muligheter for aktiviteter og spenning. Da er det greit å ha Frifond!

Les mer!

Sommerleir 2017

Vi har hatt verdens beste sommerleir! 3.-8. juli avholdt Press sommerleir på Strandheim leirsted. Uka ble fylt med bading, sol, foredrag, rollespill, konsert og show!

Les mer!

Flyktningregnskapet 2016

Flyktninghjelpen med nye tall fra om mennesker på flukt: 65,6 millioner mennesker på flukt og omtrent halvparten av disse var barn. Tallene for 2016 er historisk høye- aldri før har så mange vært på flukt i verden.

Les mer!

Ny medlemssekretær på kontoret

Denne uka har Press sin nye medlemssekretær, Henriette, sin første uke på jobb! Her kan du bli kjent med henne.

Les mer!

Vil du bli Press sin rapportforfatter?

Press søker en person til å skrive en rapport om barn som forsvinner fra norske asylmottak. Oppdraget er berammet til en måned, og skal utføres i august/september 2018. Søknadsfrist 25. juni.

Les mer!

Bli med på høstseminar om BPA med Press og NHFU!

Er DU klar for høstens mest lærerike og spennende helg? 6.-8. oktober arrangerer Press og Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) høstseminar om brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og hvorfor det er så viktig å innfri barns rettigheter.

Les mer!

143 barn er savnet

Fra januar til april i 2017 har 143 barn forsvunnet fra norske asylmottak. Ingen savner og ingen leter. Det vil Press gjøre noe med umiddelbart!

Les mer!

Kom på høstseminar!

Er DU klar for høstens mest lærerike og spennende helg? Kom på seminar 6.-8.oktober!

Les mer!