Nyheter

Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver i Press

Ledig stilling: Press - Redd barna ungdom søker en person som vil jobbe heltid som kommunikasjonsrådgiver ved vårt sekretariat i Oslo.

Les mer!

Vil du gi råd til FNs barnekomité?

Press skal nå nominere en kandidat til en global gruppe for barns rettigheter. Hvis du er 13-16 år og brenner for barns rettigheter kan du bli medlem i Children’s Advisory Team!

Les mer!

Barn i byråkratiet

I dag lanserte Press rapporten Barn i Byråkratiet, en rapport om barns deltakelse i norske direktorater og departementer.

Les mer!

Bli med i Larmredaksjonen!

Er du glad i å skrive og ta bilder eller er du skikkelig flink til å illustrere? Da er dette din sjanse til å bli en superhelt som sprer kunnskap om barns rettigheter! Bli med i redaksjonen til vårt medlemsblad Larm!

Les mer!

Barnekonvensjonen 30 år

For 30 år siden ble Barnekonvensjonen skrevet av FN. I senere tid ble den grunnlaget for all Press sin politikk. 20. november er dagen den fyller 30 år, og det er selvfølgelig noe vi må feire!

Les mer!

Bli Press representant til Inspire Change 2020!

«Inspire Change 2020» er et arrangement hvor ungdom samles for å fremme spennende ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Det vil minne om «Ted Talks» i form.

Les mer!

Press søker kampanjerådgiver

Press søker en person som vil jobbe deltid som kampanjerådgiver for kampanjen Gullbarbie i vårt sekretariat i Oslo. Stillingen er tidsavgrenset og gjelder for kampanjeperioden.

Les mer!

Press søker ny Larm-redaktør

Vi skal velge ny redaktør til vårt medlemsblad og søker deg som er idérik og interessert i barns rettigheter. Liker du å intervjue, skrive tekster og formidle faglig stoff til ungdom? Send oss en søknad!

Les mer!

Vil du være med Press til Genève?

FNs barnekonvensjon fyller 30 år den 20. november i år, og derfor arrangerer Press en studietur til Genève i Sveits. På turen vil du lære mer om barnekonvensjonen, FN og oppfølging av konvensjonen. Turen er fra 17. - 20. oktober.

Les mer!