Nyheter

VÆR MED Å LAGE VERDENS BESTE KAMPANJE!

Vil du være med på å utforme en landsdekkende informasjonskampanje som når ut til tusenvis av mennesker? Bli med i en av våre tre arbeidsgrupper!

Les mer!

Deltidsstilling: hjelp med å arrangere konferanse

Press søker en person som vil bistå sekretariatet med å arrangere en konferanse med internasjonale deltagere på Sundvolden hotell 25-27 mars.

Les mer!

VERDENS BESTE NYHETER SØKER ARBEIDSGRUPPELEDERE!

Har du lyst å være med på å lage en landsdekkende informasjonskampanje som når ut til titusenvis av mennesker? Vi søker etter personer som har lyst å lede deres tre arbeidsgrupper!

Les mer!

Utlysning: Daglig leder

Ledig stilling: Press - Redd Barna Ungdom søker ny daglig leder. Søknadsfrist: 31.10.21 Tiltredelse: Snarest Varighet: Åremål på tre år

Les mer!

Deltidsstilling som prosjektmedarbeider

Press søker en prosjektmedarbeider til vårt prosjekt om ungdomsmedvirkning og folkehelse. Stillingen er en deltidsstilling på 40% ut prosjektets levetid, som er juni 2023.

Les mer!

Press søker ny kommunikasjonsrådgiver!

Ledig stilling: Press - Redd Barna Ungdom søker en person som vil jobbe heltid som kommunikasjonsrådgiver ved vårt sekretariat i Oslo.

Les mer!

Skuffende budsjett for barn og unge

Press er skuffet over at budsjettet ikke viser tegn til noen særlig satsing på barn og ungdom. Det burde være barn og unges tur etter halvannet år med nedstenginger som særlig rammet deres hverdag.

Les mer!

Press søker ny Larm-redaktør

Vi skal velge ny redaktør til vårt medlemsblad og søker deg som er idérik og interessert i barns rettigheter. Liker du å intervjue, skrive tekster og formidle faglig stoff til ungdom? Send oss en søknad! Søknadsfrist: 24. oktober

Les mer!