Nyheter

Press søker daglig leder!

Ønsker du å gjøre en forskjell for barn og unge? Press søker ny daglig leder i 100% stilling fra august 2024!

Les mer!

Landsmøte 2024 – Nye tillitsvalgte i Press

Press gjennomførte sitt 28. ordinære Landsmøte 19. - 21. april i år på Redd Barna-huset i Oslo. Der samlet Pressere fra hele Norge seg for å bestemme hva Press skal mene og gjøre det neste året.

Les mer!

Sommerleir 2024

Sommerens morsomste eventyr finner sted fra 25. - 29. juni på Utøya Leirsted! Her får du lære mer om Press, bade, holde på med aktiviteter, talentshow, debatt og masse mer! Påmeldingsfrist 28. mai

Les mer!

Frifond 2024 har åpnet!

Vi har noen Frifondsmidler igjen, og vil gjerne dele ut til lokallag som planlegger å gjøre noe kult på vår halvparten.

Les mer!

Klesgiganten Shein vinner årets Gullbarbie 2024

Press - Redd Barna Ungdom deler årlig ut Gullbarbie-prisen for å ansvarliggjøre de aktørene som bevisst bruker barn og unges usikkerheter for å tjene penger.

Les mer!

Hvorfor ber tiåringer om rynkekrem?

For drøyt en uke skrev NRK om en hudlege som opplevde at barn ned i 10-årsalderen spurte om hjelp og råd med “anti-aging”-kremer med ønske om å se yngre ut og å forhindre å få rynker.

Les mer!

Bli med på studietur til Romania!

Press skal på studietur til Romania og har åpnet for at medlemmer kan søke om å bli med! Dette turen er gratis for medlemmer og politisk fravær gitt. Søknadsfristen er 15. desember!

Les mer!

Kutt i kvoteflyktningar: – Grov ansvarsfråskriving

Også i år rammer statsbudsjettet skjevt, og barn med særlig behov for beskyttelse nedprioriteres nok en gang. Det er for dårlig

Les mer!