Kom på Press sin sommerleir!

Publisert 05.04.17 av

3.-7. juli skjer sommerens vakreste eventyr – sommerleir med Press på Strandheim leirsted. Her kommer åtte gode grunner til at du bør melde deg på!

Sommerleir er en uke fylt med barnerettigheter, sol, nye venner, bading og moro. Har du enda ikke meldt deg på, burde du skynde deg å gjøre det nå. Er du fortsatt usikker på hvorfor du bør dra? Her kommer åtte gode grunner til hvorfor…
Nye venner for livet!
I en hel uke er de beste folka fra hele landet samla på ett sted – selvfølgelig blir det mange nye venner av sånt!

Bading!
Er du glad i å bade er virkelig sommerleir stedet for deg – her får du starte dagen med en morgendykkert og avslutte med kveldsbad. Pakk badedrakta og gjør deg klar til å svømme ut i denne utsikten

 

Muligheten til å lære masse om barns rettigheter!
På sommerleir blir det debatter, spennende foredrag, panelsamtaler, interessante diskusjoner og workshops hvor du kan lære masse nytt om barns rettigheter. Hvilket land er det eneste i verden som enda ikke har ratifisert barnekonvensjonen? Hva har egentlig barn på flukt krav på? Hvordan kan jeg påvirke politikerne mine der jeg bor? Dette er bare noen av spørsmålene du vil få svar på på sommerleir!

 

Sjansen til å spille fotball i solnedgangen!
Er du sikkerlig gira på å vinne fotballturneringa? Bare spille for å ha det gøy? Eller kanskje du helst vil heie på vennene dine? Uansett får du sjansen til å gjøre det med denne utsikten på sommerleir!

Melodi Gand Press!
Hvert år avsluttes sommerleir med den prestisjefulle konkurransen Melodi Grand Press! Her kan du vise frem ditt skjulte talent i hva enn det skulle være og glede deg til en rekke artige innslag.


Muligheten til å møte søte dyr!
På Strandheim leirsted lever det griser, geiter, høner og haner. Og denne veldig søte hunden!

Konsert!
Gjør deg klar til å danse, en av sommerleirtradisjonene er nemlig konsert! Følg facebookarrangementet til sommerleir for å få vite hvem som er årets artist.

Du får jobbe med barns rettigheter på mange måter!
Har du noen gang lurt på hva du trenger for å lage et kult banner? På sommerleir vil du få svar på det og mye mer, som kan hjelpe deg å jobbe for barns rettigheter på kreative måter.

Litt praktisk info

Deltakeravgift om du melder deg på innen 23. april:
Sove ute i telt – 600kr
Sove inne – 900kr

Deltakeravgift om du melder deg på etter 23. april:
Sove ute i telt – 700kr
Sove inne – 1000kr

Påmeldingskjema finner du her

Få oppdatert informasjon på facebookeventet her
Har du spørsmål? Send en mail til mina@press.no

Håper vi ses på sommerleir!

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer