Vil du delta på Inspire Change 2021?

Publisert 07.05.21 av Mathilde Aas Henriksen

Inspire Change 2021 er et arrangement hvor unge samles for å fremme sine ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Hvis du er mellom 16 og 24 og har en hjertesak eller en idé du brenner for - søk!

Arrangementet finner sted 21. november 2021 på Moss Kulturhus hvor det er plass til over 500 personer. Det vil minne om «TED talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Men: for deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening: du vil få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo!

Du søker ved å fylle ut søknaden nedenfor. Søk gjerne her hos oss, men du kan også velge å søke gjennom en av de andre partnerne i prosjektet (Amnesty International, Natur og Ungdom, Greenpeace, og Røde Kors). Hver organisasjon velger ut én kandidat blant sine søkere. Påmeldingsskjema finner du her.

Alle deltakerne vil dekket reise og opphold i forbindelse med de fysiske samlingene. Alle som blir valgt ut vil måtte forplikte seg til å gjennomgå den nødvendige treningen for å utvikle budskapet, manuset og presentasjonen. Blir du en av de heldige deltakerne skal du gjennomgå denne treningen sammen med seks andre ungdommer og «coachene» vil følge dere opp kollektivt og individuelt. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du vil ha nytte av resten av livet!

Press – Redd Barna Ungdom jobber med barns rettigheter i Norge, slik disse rettighetene er nedfelt i FNs barnekonvensjon. Vi er Redd Barna sin ungdomsorganisasjon, og er en religiøs og partipolitisk uavhengig organisasjon. Press arbeider med alt fra de strukturelle årsakene bak barns rettighetsbrudd, psykisk helse til verdens handel. Dersom du ønsker kan du bli representant fra Press. Det eneste kriteriet er at du snakker om noe som handler om barns rettigheter å gjøre!

Søk da vel!

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer