Ikke gå glipp av Ferskisseminaret!

Publisert 07.03.23 av Press

Er du ny i Press, eller ønsker du bare å lære litt mer om organisasjonen? Da er Ferskisseminaret helt perfekt for deg! På seminaret vil du blant annet lære hvordan å drive med aksjonisme og politisk påvirkning gjennom kreative og praktiske bolker.

24.-26.mars arrangerer vi ferskisseminar på Trasop skole i Oslo, seminaret er åpent for alle Press sine medlemmer. Dette er et seminar som passer spesielt godt for deg som er medlem i Press, men gjerne vil lære litt mer om hva Press egentlig gjør og hvordan du kan engasjere deg mer. 

Seminaret kommer til å bli veldig lærerikt, og ikke minst sosialt da det er planlagt en rekke gøyale aktiviteter på kveldene. Her får du sjansen til å møte Pressere fra hele landet. I tillegg får du en eksklusiv informasjon om den ikke enda lanserte vårkampanjen og sommerleir 2023! 

Dette kan du ikke gå glipp av, meld deg på innen 10.mars her

Vi i Press er opptatt av å skape et inkluderende og mangfoldig miljø ved våre arrangementer. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om tilrettelegging av dine behov ved arrangementet. 

Kontakt

Iben Thori-Aamot

Sentralstyremedlem

iben@press.no

Bli med på Press sitt neste arrangement!

Vi i Press arrangerer en rekke nasjonale og regionale arrangementer gjennom hele året, sjekk ut om det er et arrangement nært deg som du kan delta på!

Få oversikt over organisasjonens fremtidige arrangementer her