Ikke gå glipp av Ferskisseminaret!

Publisert 07.03.23 av Press

Er du ny i Press, eller ønsker du bare å lære litt mer om organisasjonen? Da er Ferskisseminaret helt perfekt for deg! På seminaret vil du blant annet lære hvordan å drive med aksjonisme og politisk påvirkning gjennom kreative og praktiske bolker.

24.-26.mars arrangerer vi ferskisseminar på Trasop skole i Oslo, seminaret er åpent for alle Press sine medlemmer. Dette er et seminar som passer spesielt godt for deg som er medlem i Press, men gjerne vil lære litt mer om hva Press egentlig gjør og hvordan du kan engasjere deg mer. 

Seminaret kommer til å bli veldig lærerikt, og ikke minst sosialt da det er planlagt en rekke gøyale aktiviteter på kveldene. Her får du sjansen til å møte Pressere fra hele landet. I tillegg får du en eksklusiv informasjon om den ikke enda lanserte vårkampanjen og sommerleir 2023! 

Dette kan du ikke gå glipp av, meld deg på innen 10.mars her

Vi i Press er opptatt av å skape et inkluderende og mangfoldig miljø ved våre arrangementer. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om tilrettelegging av dine behov ved arrangementet. 

Kontakt

Iben Thori-Aamot

Sentralstyremedlem

iben@press.no

Bli med på Press sin sommerleir!

Vi i Press arrangerer vår gratis sommerleir på idylliske Utøya 25. - 29. juni 2024 med tonnevis av aktiviteter. Sommerens mest spennende eventyr vil du ikke gå glipp av! Påmeldingsfrist 28. mai

Meld deg på!