Få med deg Press sin ledersamling

Publisert 07.03.23 av Press

Ledersamling er for deg som har lederverv i lokallag eller som er litt mer erfaren i Press, og vil være med å føre organisasjonen videre og lære hvordan å drive organisasjonen i den tiden vi er i nå.

Seminaret er gratis for alle medlemmer i Press og blir holdt på Trasop skole i Oslo. Her vil du lære mer om hvordan å drive organisasjonsarbeid i Press, hvordan å verve, drive økonomi, skrive sakspapirer og andre spennende temaer som er nyttige for erfarne Pressere.

Seminaret vil bli lærerikt og spennende, og ikke minst sosialt. Vi har planlagt en rekke gøyale aktiviteter på kveldstid. I tillegg får dere eksklusiv informasjon om den enda ikke lanserte vårkampanjen og om sommerleir 2023!

Ikke glem å melde deg på her før fristen 10.mars!  

Vi i Press er opptatt av å skape et inkluderende og mangfoldig miljø ved våre arrangementer. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om tilrettelegging av dine behov ved arrangementet.

Kontakt

Iben Thori-Aamot

Sentralstyremedlem

iben@press.no

Bli med på Press sitt neste arrangement!

Vi i Press arrangerer en rekke nasjonale og regionale arrangementer gjennom hele året, sjekk ut om det er et arrangement nært deg som du kan delta på!

Få oversikt over organisasjonens fremtidige arrangementer her