Foto: CF Salicath

Dette skjedde på Landsmøtet

Publisert 30.04.19 av

Helgen 26.-28.april avholdte vi vårt landsmøte. Vi har valgt nye tillitsvalgte, vedtatt ny virksomhetsplan og debattert masse viktig politikk for barns rettigheter!

Årets landsmøte besto av delegater fra alle organisasjonens lokallag, samt en rekke enkeltmedlemmer. Vi diskuterte mange ulike saker og både vedtektene, politisk plattform og virksomhetsplan ble behandlet i tillegg til en rekke andre spørsmål.

 

Gjenvalgt som leder

Mina Vinje ble gjenvalgt som leder av organisasjonen og i sin valgtale nevnte hun blant annet at hun vil løfte Gullbarbie-kampanjen til nye høyder og jobbe hardt for at alle lokallag og medlemmer skal få god oppfølging. Hun fremhevet at det er medlemmene som utgjør organisasjonen, og at hun i neste periode ønsker å styrke medlemmenes tilbud og deres muligheter til å påvirke samfunnet de lever i.

Foto: Leif-Erik Sørensen

 

Mina får med seg et sterkt sentralstyre som skal jobbe på kontoret det neste året. Disse ble valgt til sentralstyret for perioden 2019/2020:

1.Nestleder: Lea Mariero

2.Nestleder: Marina Johansen

Sentralstyremedlem: Olav Mosfjell

Sentralstyremedlem: Tiril Flatebø

Sentralstyremedlem: Fanny Celine Opsund Paulsen

Sentralstyremedlem: Marthe Ekebakken Iversen

 

Foto: CF Salicath

 

Nytt Landsstyre

Landsmøtet valgte også et nytt landsstyre. Landsstyret er organisasjonens øverste styre mellom landsmøter og møtes 6-7 ganger i året. Landsstyret består av to representanter fra hver region.

Region Øst:
Maja Enerhaug Egge
Nikita Amber Abbas

Region Sør:
Samira Muhudin
Ruben N. Henriksen

Region Vest:
Helene Gausdal Johannessen
Kristine Prestegård

Region Midt:
Anna Sandvik
Guro Gudbrandsen

Region Nord: 
Andrea Simonsen
Elise Sandvik

 

Vi takker alle delegater og observatører for et flott møte og gleder oss til å kjempe videre for barns rettigheter sammen med dere!

Bli med på Press sin sommerleir!

Vi i Press arrangerer vår gratis sommerleir på idylliske Utøya 25. - 29. juni 2024 med tonnevis av aktiviteter. Sommerens mest spennende eventyr vil du ikke gå glipp av! Påmeldingsfrist 28. mai

Meld deg på!