Bli med på sommerleir!

Publisert 13.04.23 av Press

Ikke gå glipp av sommerens kuleste eventyr- nemlig Press sin sommerleir som arrangeres 28.juni- 2.juli på Gulsrud Leirsted!

I år arrangeres sommerleir 28.juni- 2.juli på Gulsrud Leirsted! Leirstedet er universelt utformet og ligger i Vikersund. Det tilbyr en rekke sommeraktiviteter som kanopadling, minigolf, bading, bordtennis og fotball.


På sommerleiren får du mulighet til å lære mer om Press, få med deg foredrag og debatter, talkshow, talentshow og masse annet spennende.

For allerede etablerte pressere, er dette en gylden mulighet til å tilbringe mer tid med venner i organisasjonen. Det er også en perfekt anledning for helt nye pressere til å bli kjent med organisasjonen, vi oppfordrer derfor alle til å melde seg på, uavhengig av tidligere erfaring i organisasjonen.

Meld deg på her!

Sommerleir er gratis for alle betalende medlemmer i Press. Hvis du ikke er medlem, eller har glemt å betale kontingenten i år kan du melde deg inn, eller betal kontingenten for 50 kr i året, her: https://press.no/bli-medlem/.

Hvis du har noen spørsmål om sommerleir, ikke nøl med å ta kontakt med aksel@press.no.

Kontakt

Aksel Vestavik

2. nestleder
95206329
aksel@press.no

Bli med på Press sitt neste arrangement!

Vi i Press arrangerer en rekke nasjonale og regionale arrangementer gjennom hele året, sjekk ut om det er et arrangement nært deg som du kan delta på!

Få oversikt over organisasjonens fremtidige arrangementer her