Bli med på Press sin sommerleir 6.-10. juli!

Publisert 10.06.22 av Bendik Dahlslett

Opplev magiske Tjellholmen leirsted sammen med verdens beste folk, med samfunnsprat og sønnavind susende i lufta!

Dette er en leir for deg mellom 13-20 år, deg som er samunnsengasjert, du som vil møte engasjerte ungdommer fra andre land i Europa, og du som vil lære mer om barnerettighetsbrudd i Norge og i resten av verden.

Har du lyst til forstå mer om hvordan barn og unge blir påvirket av verdens største utfordringer? Vil du gruse bestevennen din i volleyball? Vil du bli klokere på hvordan vi ungdom kan endre både Norge og resten av verden? Eller vil du bare lage ditt eget handlenett? Alt dette og mye mer får du mulighet til å fordype deg i på årets sommerleir!

En intrnasjonal sommerleir

I år er sommerleiren internasjonal, med deltakere som jobber politisk på ulike måter fra flere land i Europa tilstede. I tillegg vil det komme noen engasjerte ungdommer som nettopp har flyktet fra krigen i Ukraina, som vil delta på lik linje med resten. Deltakere vil på kryss og tvers av bakgrunner kunne bli med på bading, kajakkpadling, kunst og show, i tillegg til foredrag og workshops. Sommerleiren åpner for gode, trygge samtaler om det som er vanskelig, men også om ting man har til felles, og verdensproblemer man kan løse sammen.

Valgfrihet og tilrettelegging

Du velger mange av bolkene, eller kursene, som du skal delta på helt selv. Vi tilrettelegger også for at alle våre deltakere skal få lik mulighet til å få en helt vidunderlig sommeropplevelse, enten de kom for å padle kajakk eller for å høre Norges beste eksperter snakke om våpeneksport.

Gratis

Sommerleir er gratis for alle betalende medlemmer.Er Press nytt for deg, eller har du glemt å betale kontingenten i år? Meld deg inn, eller betal kontingenten for 50 kr i året, her: https://press.no/bli-medlem/. Du kan også melde deg inn når du ankommer sommerleiren, uten at det koster noe mer enn den samme 50-lappen.

Ved spørsmål om sommerleir, ta kontakt med Johanne i sentralstyret på johanne@press.no eller 97898941.

Påmeldingsfrist: 14. juni
Meld deg på her!

Hvem er du til å dømme?

Barn og unge opplever i økende grad diskriminering, fordommer, rasisme og utenforskap. Hvor ofte tar vi oss tid til å tenke på hvor fordommene våre, de forutinntatte meningene vi har om andre, kommer fra? Har du noen gang tenkt over hvem du er til å dømme andre?

Les mer