Kommunikasjon og mediearbeid

Over 90% av barn og unge bruker sosiale medier daglig. Derfor er dette noe som gir oss gode muligheter til å spre budskapet vårt og nå nye potensielle Press-medlemmer!

Her finner du noen gode tips og triks som forhåpentligvis gjør det litt enklere å lykkes med sosiale medier for ditt lokallag.
Sentralleddet i Press er på Facebook, Twitter og Instagram. Der kan du også hente inspirasjon, til hva dere selv kan legge ut.

Hvordan få medieoppslag?

Her får du tips til hva du må tenke på, når du lager en sak du ønsker å sende inn til en avis eller medie-plattform.

Les mer

Tips og triks: Instagram

Det er ikke alltid like lett å vite hva man kan, skal eller burde poste på sosiale medier, for å engasjere følgere. Her får du tips til hvilke typer innlegg som får godt med oppmerksomhet på Instagram, samt hvilke maler og formater Press benytter seg av.

Les mer

Hvordan skrive leserinnlegg?

Har du en veldig god sak du ønsker å fortelle verden om, men ikke vet helt hvor du skal starte? Her får du tips til hvordan du kan begynne på ditt leserinnlegg, hva det burde inneholde og hvor du kan sende det.

Les mer

Tips og triks: Facebook

En stor del av vår internettoppmerksomhet er på Facebook, og det er viktig at vi benytter oss av plattformen godt. Her får du tips til hvor ofte dere burde publisere innlegg, hvilke innlegg dere burde prioritere og hvordan de innleggene burde se ut.

Les mer

Kommunikasjonsstrategien til Press

I Press har vi vedtatt en kommunikasjonsstrategi, som både lokallag og sentralleddet skal følge. Her får dere en innføring i hovedpunktene i denne strategien. Dere får også en plan på hvordan dere kan implementere strategien i det lokale arbeidet i Press.

Les mer

Har du spørsmål?

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal gå frem hvis man ønsker å få meningene sine på trykk. hvis du har noen spørsmål om kommunikasjonen i Press kan du ta kontakt med vår nestleder, Maja. 

maja@press.no