Informasjonsmøte om VBN 21.09

Verdens Beste Nyheter (VBN) er en informasjonskampanje som drives av Changemaker og Press. Vi formidler nyheter om fremskritt og positiv global utvikling.

Målet vårt er å fremme et nyansert verdensbilde gjennom konstruktiv journalistikk, debatter, foredrag, arrangementer og mye mer!

Nå skal vi i gang med en ny periode, og søker derfor personer som ønsker å bli med i en av arbeidsgruppene våre. Som frivillig får du prosjekterfaring, masse ny kunnskap og ikke minst blir du del av et hyggelig og sosialt miljø!

Vil du lære mer om VBN og hvordan det er å være frivillig? Da håper vi å se deg på vårt informasjonsmøte torsdag 21. september i Kirkens nødhjelp sine lokaler klokken 17.00!

Her får du en litt grundigere introduksjon om hva vi gjør og hvordan det er å være frivillig i VBN. Og det blir pizza!

Får du ikke deltatt på møte, men har lyst å søke? Se lenger ned om hvordan du kan bli med!

Her kan du lese litt mer om hva du kan være med på som frivillig i VBN:

Nyhetsgruppa: Gruppen har ansvar for produksjon av innhold til papiravisen og nettavisen vår, samt innhold til våre sosiale medier. Vi ser etter deg som er glad i å skrive, oversette nyhetsartikler og som har erfaring eller bare lyst å lære mer om publisering på nett og sosiale medier. Her er det mange muligheter for å utvikle seg som skribent og lære mye nytt om internasjonal utvikling!

Kampanjedagsgruppen: Jobber mot vår årlige landsdekkende kampanjedag. I gruppen jobber man med å koordinere hundrevis av frivillige, lage kule planer for selve dagen og man jobber også med å utforme materiell og merch. Hvis dette høres spennende ut, du liker å lage gode planer og organisere burde du bli med i denne gruppen!

Arrangementsgruppen: er du kreativ, energisk og god til å skape oppmerksomhet og synlighet rundt noe du bryr deg om? da er denne gruppen for deg! Denne perioden skal vi lage både morsomme, gode og faglige arrangementer, kreative stunts og inspirerende foredrag!

Vi har et sterkt ønske om å nå ut til så mange som mulig, og oppfordrer folk fra ulike typer bakgrunn til å søke!

Hvordan søke? Send en motivasjonstekst på maks en side til vbn@changemaker.no hvor du skriver litt om din bakgrunn, kunnskap, motivasjon og hvilken gruppe du kan tenke deg å være med i.
Frist: 24.09.23

Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med prosjektkoordinator: my-anine@changemaker.no

Kontakt

My-Anine Wilhelmsen

Prosjektkoordinator for VBN

my-anine@changemaker.no