Gullbarbie 2020 lansering!

14.01.20 (Aktiviteten har vært)

Kom på frokostseminar kl 08.00 den 14. januar på Kulturhuset i Oslo for å lære mer om kroppspress, markedsføring og få med deg hvem som er årets kandidater til å vinne årets gullbarbie!

Hvem er best på å få ungdom til å føle seg verst? For 10. gang deler Press – Redd Barna Ungdom ut årets Gullbarbie. Vi mener det er feil at reklame- og mediebransjen tjener penger på at ungdom får dårlig psykisk helse. Vi trenger en reklame- og mediebransje som tar ansvar og vise mangfold, ikke spiller på ensidige skjønnhetsidealer, ensidige kropper, gamle kjønnsrollemønster og unødvendig seksualisering. Det er ungdom som nominerer kandidater til oss, og det er ungdom som stemmer frem den «beste» av de verste. «Vinneren» får da en barbie lakkert i gull og streng beskjed om at de må skjerpe seg. Les mer på: www.gullbarbie.no

Kom på frokostseminar kl 08.00 den 14. januar på Kulturhuset i Oslo for å lære mer om kroppspress, markedsføring og få med deg hvem som er årets kandidater. Det blir presentasjon av forskning på ungdom og markedsføring i sosiale medier og slipp av årets Gullbarbie-kandidater.

Håper å se deg der!

Rett til å være

Rett til å være er en kampanje som tar for seg diskrimineringen av barn som ikke passer inn i samfunnets normer. Dette har store konsekvenser for barn og unges utvikling, og noen barn opplever at det ikke er greit at de er seg selv.

Les mer her: