Bli medlem

Nyhetsarkiv

Vervetips fra fjorårets superverver!

Maja Gansmo er 16 år og er medlem av Trondheim Press. Forrige vervekampanje vervet hun hele 24 nye medlemmer til Press! Derfor har vi samlet hennes beste vervetips til inspirasjon til denne vervekampanjen.

Landsmøtet 2017

Den 21. - 23. april arrangerte Press sitt 21. ordinære landsmøte på Tøyen i Oslo. les mer om hva som skjedde.

Hvorfor DU bør komme på Press sin sommerleir!

3.-7. juli skjer sommerens vakreste eventyr – sommerleir med Press på Strandheim leirsted. Her kommer åtte gode grunner til at du bør melde deg på!

Vil du jobbe i Press?

Press søker en person til en 100 % stilling som medlemssekretær i vårt sekretariat i Oslo. Søknadsfrist: 1. mai med ønske om tiltredelse i august.

OD-prosjekt 2013: Lanserer sin 2. kampanje

Et nettverk av ungdom i Redd Barna Mexico, Honduras og Guatemala slipper den 13. Mars 2017 kampanjen “Participando” (“deltakelse”) som de skal jobbe med i de neste tre månedene. Kampanjen er laget av et ungdomsnettverk fra de tre landene og Press, og det er nettverkets andre kampanje.

Meld deg på årets Sommerleir!

Press arrangerer årets sommerleir mellom 3. til 8. juli, på nydelige Strandheim leirsted.

Hurra for deg

For de fleste norske ungdommer er 18 årsdagen en dag som ikke kan komme fort nok. For 316 barn som bor i Norge, er det dagen de sendes tilbake til krig

Nordic Cooperation-camp

13.-15. januar deltok Mina og Øystein fra sentralstyret og Marthe og Rasmus fra landsstyret på en Nordic Cooperation-camp i Stockholm.

Vinterseminaret 2017

Helgen 10. – 12. februar var over 110 Press-medlemmer samlet på Tonsenhagen skole i Oslo for å lære mer om barns rettigheter.

Nettavisen er best på å få ungdom til å føle seg verst!

Etter en heftig Gullbarbie-kampanje er årets vinner her. Gratulerer, Nettavisen Side 2 og 3

Ungdom er blitt viktigere i FN

Hipp hurra for resolusjon 2250 - for ungdom, fred og sikkerhet, og hipp hurra for fremgang for ungdom internasjonalt. Ungdom er ¼ av verdens befolkning, vi er 1,8 milliarder mennesker. Bare av den grunn burde ungdom lyttes til, spesielt i spørsmål om hvordan vi kan løse konflikter, og andre utfordringer verden står ovenfor.

Karoline svarer Hans Erik Dyvik Huseby

Hans Erik Dyvik Huseby skrev på bloggen sin et innlegg om Gullbarbie. Han argumenterte for hvorfor hans synes prisen er unødvendig. Press er sterkt uenig i påstandene han kom med der, og i dette innlegget vil vi argumentere for hvorfor vi mener Gullbarbie er viktig for utrolig mange unge.

Om de nominerte til årets Gullbarbie

I dag ble de nominerte til årets Gullbarbie sluppet. BIK BOK, Brun og Blid og Nettavisens Side 2 og Side 3 er de nominerte. Stem på din "favoritt" på gullbarbie.no.

Reise til Honduras

I slutten av november reiste Synnøve fra sentralstyret og Julia fra landsstyret til Honduras.