Bli medlem

Nyhetsarkiv

Nordic Cooperation-camp

13.-15. januar deltok Mina og Øystein fra sentralstyret og Marthe og Rasmus fra landsstyret på en Nordic Cooperation-camp i Stockholm.

Vinterseminaret 2017

Helgen 10. – 12. februar var over 110 Press-medlemmer samlet på Tonsenhagen skole i Oslo for å lære mer om barns rettigheter.

Nettavisen er best på å få ungdom til å føle seg verst!

Etter en heftig Gullbarbie-kampanje er årets vinner her. Gratulerer, Nettavisen Side 2 og 3

Ungdom er blitt viktigere i FN

Hipp hurra for resolusjon 2250 - for ungdom, fred og sikkerhet, og hipp hurra for fremgang for ungdom internasjonalt. Ungdom er ¼ av verdens befolkning, vi er 1,8 milliarder mennesker. Bare av den grunn burde ungdom lyttes til, spesielt i spørsmål om hvordan vi kan løse konflikter, og andre utfordringer verden står ovenfor.

Karoline svarer Hans Erik Dyvik Huseby

Hans Erik Dyvik Huseby skrev på bloggen sin et innlegg om Gullbarbie. Han argumenterte for hvorfor hans synes prisen er unødvendig. Press er sterkt uenig i påstandene han kom med der, og i dette innlegget vil vi argumentere for hvorfor vi mener Gullbarbie er viktig for utrolig mange unge.

Om de nominerte til årets Gullbarbie

I dag ble de nominerte til årets Gullbarbie sluppet. BIK BOK, Brun og Blid og Nettavisens Side 2 og Side 3 er de nominerte. Stem på din "favoritt" på gullbarbie.no.

Reise til Honduras

I slutten av november reiste Synnøve fra sentralstyret og Julia fra landsstyret til Honduras.

Medarbeider prosjekt og media i 100 % stilling

Press søker en person i en ettårig prosjektstilling til vårt sekretariat i Oslo – stillingen går til 15. februar 2018.
Mulighet for forlengelse.

Best til å få ungdom til å føle seg verst

For syvende år på rad skal Press dele ut Gullbarbie til den reklame- eller medieaktøren som er best til å få ungdom til å føle seg verst. Hvorfor gjør vi det, egentlig?

Regionale seminarer 2016

Hver høst arrangeres det regionale seminarer i alle de fem regionene, og i år var intet unntak. I november arrangerte landsstyrerepresentantene seminarer i Tønsberg, Bergen, Tromsø og Trondheim.

Gullbarbiearrangement i Bergen

Den 1. desember arrangerte Bergen Press en sofasamtale som omhandlet kropp- og skjønnhetspress i sammenheng med vår pågående årlige kampanje Gullbarbie.

Meld deg på Vinterseminaret 2017 nå

Den andre helga i februar er det klart for Press sitt årlige Vinterseminar. Meld deg på i dag og sikre deg plass på vinterens store happening!

Studietur til Ukraina

Den 21. til 25. oktober dro Mina og Elfi fra sentralstyret til Kiev, Ukraina på studietur med LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner)